Arkistoidut tiedotteet

06-07/2019

Ylöjärven muisti -kotiseutuarkiston esittelytilaisuudet

Viljakkalan Seurojentalolla järjestetään kolmena kesäpäivänä esittely- ja skannaustilaisuus kesäasukkaille ja paikallisille, kera kahvituksen ja musiikin. Neljäs tilaisuus on vanhan Viljakkalan kirkonkylän muistelua kuvien kera. Myös tässä tilaisuudessa skannataan kuvia. Tilaisuudet ovat keskiviikkoisin klo 10-12, kesäkuussa 19.6. ja 26.6. sekä heinäkuussa 3.7. ja 10.7.

Viljakkalan Seurojentalo, Luhalahdentie 2, 39310 Viljakkala (Ylöjärvi).

To 13.6 | Ylöjärven seuraparlamentin kokouksessa Urheilutalolla.

05/2019

Ylöjärven muisti -kotiseutuarkiston esittelytilaisuudet

La 25.5. | Ylöjärven markkinoilla.

Pe 17.5. klo 13.30-15.00 | Valtuustosalissa kaupungin henkilökunnan Hevi-päivillä.

Ke 15.5. klo 12.00 | Siivikkalan porinapiirille Siivikkalan seurakuntakeskuksella.

04/2019

Ylöjärven muisti -kotiseutuarkiston esittelytilaisuudet

Ke 17.4. | Ylöjärven VPK:lle Paloasemalla.

Ke 10.4. klo 10.00 | Tähkäpäät -eläkeläiskerholle seurakuntakeskuksessa.

Ti 9.4. klo 18.00 | Karhen ympäristökoululla Ylöjärven kylät yhdistykselle.

La 30.3. klo 12-16 Kauppakeskus Elossa Ylöjärven Muistin esittely- ja aineiston digitointitilaisuus

Ylöjärven Muisti järjestää lauantaina maaliskuun 30. päivä 2019 kauppakeskus Elossa julkisen digitointitilaisuuden. Sinne voi tuoda skannattavaksi valokuvia, esineitä, ääni-, video- ja filminäyteitä, jotka kuvaavat ja tulkitsevat Ylöjärveä, 'ylöjärveläisyyttä' ja/tai liittyvät Ylöjärven historiaan tai kulttuuriin. Tavoite on myös saada talteen niihin liittyviä tietoja, tarinoita, kaskuja ja anekdootteja.

Paikan päällä sovitaan erikseen kuvien yms. käyttöoikeuksista, joista lahjoittaja saa valita mieleisensä vaihtoehdon. Voidaan myös etsiä sopiva ajankohta, jolloin pääsette piipahtamaan toimistossamme Soppeenmäessä (Mikkolantie 9, Pihlajalinnan takapihan ovi) materiaalinne kera.

Yritysten ja yhdistysten toimintaan liittyvä toimintahistoriatieto on myös tervetullutta.